КРАСИВ ЕСЕНЕН ИНТЕРИОР

Лятото е към края си, жегите отстъпват, денят намалява – идва есен. Прохладна, жадувана и безкрайно колоритна. Кафявите листа, окапали от дърветата, се съчетават с жълти и червени. Естествен килим, който има своето неподправено очарование. Да пренесем тази атмосфера у дома си?

Есента е един от най-добрите сезони за преоткриване на интериора у дома? Напълно естествено е, че през пролетта и лятото всички сме неустоимо привлечени от хубавото време и с нетърпение бързаме да избягаме някъде навън сред природата или поне на открито в градини и паркове.

Българите сме големи късметлии. Имаме наистина щастието да живеем в страна, в която всички годишни сезони са разделени почти по равно!

С първите симптоми на есенния листопад и по-ниските дневни температури, фокусът на ежедневието се измества към уюта на собственото ни жилище, където бързаме да се приберем вечер след края на работния ден.

Всеки годишен сезон е очарователен по своему и всеки от тях би могъл да бъде сериозен източник на вдъхновение! Ако сте сред тези, които обичат да променят по нещо в домашния интериор, можете да прегледате нашите идеи, заредени с енергията и отличителните цветове на есента.

Това, което можете да видите сред нашите разработки показани в сайта на компанията ИИКО – „iiko-bg.com“, е напълно възможно да използвате  като основа за сезонна декорация или направо да заимствате идея за цяла интериорна картина, нарисувана в характерната за есенната палитра меки земни тонове и огнени нюанси, които създават неподражаем уют.

По долу сме предложили редица идеи с есенни нюанси за дневни и трапезарии, тъй като на тяхната компания най-много се радваме в студените вечери, а на практика това означава, че есенната палитра визуално ще “стопли” и повиши нивото на комфорт и обитаване.

А ако не намерите точно това, което би ви донесло така търсеното вдъхновение, просто се огледайте се навън – танцът на есенните листа вероятно ще ви го подскаже или се обадете на нашите дизайнери от IIKO DESIGN, за да Ви създадат интериор вдъхновен от есенният сюжет навън. Дали ще изберете обзавеждане от предложените модели или ще се създадем нов проект за Вас, в лицето на компанията ИИКО, ще намерите надежден партньор за неговото производство и монтаж.

Можем да Ви уверим, че след като завършим поредният монтаж за нас остават спомените и невероятните моменти, когато клиентите са ни били щастливи, и когато сме били причината за тяхното добро настроение и пълноценен живот. През годините винаги сме се старали да постигаме високо качество на предлаганите от нас услуги и да осигурим максимален комфорт на нашите клиенти.

КУХНИТЕ ИИКО

За да бъде кухнята максимално функционална и удобна важно е да знаете, че трябва да планирате кухнята си така, че да се движите свободно между хладилника, мивката и печката. Това ще улесни много работата и движенията в кухнята.

Права кухня

Този тип кухня обикновено се използва в малки помещения. Разпределението концентрира всички уреди и работни зони в една права линия.

Този вид кухня е чудесно решение за по-малки пространства. Всичко се намира само на една ръка разстояние. Много популярно кухненско разпределение, което може да се приложи в почти всеки дом. Лесно може да се допълни в последствие с кухненски остров или подвижна работна маса, което може да открои лесно визуално кухненския кът от основната жилищна площ

Г-образна кухня

Кухненското обзавеждане се разполага на две съседни стени, като обикновено, хладилникът и фурната са в двата противоположни края, а мивката е в центъра на събитията. Кухнята с Г-образна форма осигурява достатъчно пространство, за семейства, които обичате да имат гости.

Този вид кухня е много адаптивна кухненска форма за всякакви помещения. Подходяща е и за малки пространства, тъй като може да бъде доста функционална

Едната страна на кухнята може да служи като разделителна стена в по-големи помещения. Перфектна форма за добавяне на кухненска маса или остров в центъра

Добро решение за помещения с преход от кухня към трапезария

П – образна кухня

Когато пространството позволява, П-образната кухня е отличен избор. В това ще ви уверят както специалисти, така и немалко потребители. Причината е, че работата, в така организиран кът, е максимално оптимизирана. Всичко е на една ръка разстояние, а излишните движения са сведени до минимум.

От гледна точка на обзавеждането, собствениците избират П-образен кухненски модул, който позволява практично разпределение на отделните зони в помещението.

Впечатление прави, че тук правилото за работния триъгълник е спазено изцяло и зоните за миене, готвене и съхранение са на една ръка разстояние от всеки ъгъл на помещението.

Цвета на кухнята е тъмно дървесен, което на фона на светлият плот и белите уреди създава усещането за елегантност.

В следващата разработка белите кухненски шкафове от горният ред създават илюзията, че се намираме в по-просторна стая, а иноксовите уреди внасят блясък в дизайна.

За да се допълни иначе семплия облик на помещението, дизайнерите са поставили светли кухненски плотове, които освен невероятно удобни, са и изключително лесни за почистване. Долният ред с цвят бордо създава елегантност на интериора.

На следващият „3D ренд“ червеният цвят създава повече предизвикателство, като вкарва известна доза емоционалност в дизайна на обзавеждането. И тук плота е светъл и контрастира на червените вратички на шкафовете.

В тази разработка дизайнерите са се спрели на по-агресивният червен цвят, защото помещението е по-голямо и позволява тази волност.

Въпреки че П-кухните са по-добри по отношение на организираността, тези с Г-образна форма ще продължат да имат голямо приложение в немалко домове.

Комбинацията между бяло, червено и черно може да се каже, че класика в жанра.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.