ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН С IIKO DEIGN

Интериорният дизайн е преди всичко правилна организация на определено пространството.

От дизайна на жилищното пространство и ефективното и правилно решаване на пространствените задачи в интериора, зависи като цяло качеството на живот.

Красивият интериорен проект е функционалния. Основната философия за функционалността в интериора и пространство е, че в центъра се намират хората, които ще го обитават. Целта ни е да създадем среда, в която те да живеят по-лесно и приятно и да изпитат удоволствие от живота.

Удоволствието е свързано със свободата и възможността за реализация. Всичко в интериора, което ограничава и пречи намалява удоволствието от живота. Интериорът трябва да бъде проектиран да осигурява свободата за живот такъв какъвто искаме и такъв какъвто ни носи удоволствие.

В дизайнерският ни център харесваме изчистените линии, форми и интериори, защото смятаме, че претрупаността от елементи ограничава свободата, физически и духовно. Тази излишност намалява удоволствието от живота и в крайна сметка пречи да бъдем щастливи. Нашата цел е чрез дизайн да повишим качеството на живот.

Проектираме всеки интериорен проект за жилищно пространство според хората, които ще го обитават, според техните изисквания, според начина им на живот, според стиловите им предпочитания и според техния бюджет. Интериорният проект, който ще получите от нас ще бъде проектиран специално и единствено за вас.

Интериорният дизайн на едно обществено пространство е инвестиция в неговия бизнес успех, която се възвръща от доволните и редовни клиенти. Интериорът трябва да е изцяло съобразен с маркетинг концепцията на марката и чрез него да се осигури преживяването, което клиентите искат и търсят. Ние можем да проектираме интериорни проекти за обществени пространства: офиси, дискотеки, клубове, барове, ресторанти, магазини, банки, хотели, кино зали, фризьорски студиа, библиотеки, училища, детски градини и др.

Една от най-добрите инвестиции, които може да направите в своето заведение, магазин или хотел е инвестицията в дизайн на интериора.

От изключително важно значение е обзавеждането на офис пространството на вашата компания. За това искаме да Ви покажем серия от офиси на проспериращи компании обзаведени от нас. Разбира се за всеки отделен случай се подхожда индивидуално. Така, че ако искате да бъдете собственици на офиси, в които вашите служители да се чувстват комфортно и пълни с енергия, вършейки служебните си задължения – заповядайте.

Ние се намираме на адрес: София, ул. Перник 121 /ъгъла с бул. Стамболийски/.

Национален телефон: 0700 20 028, имейл: www.iiko.bg

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.