Нашата мисия е да бъдем Ваш партньор, независимо от това до колко далеч искате да стигнете. Ние сме готови да Ви отведем отвъд границата на мечтите Ви. Готови сме да създадем за Вас интериорен дизайн от космоса и да бъдем Ваша опора при неговата реализация. Доверете ни се, за нас няма невъзможни неща!

КУХНИ – ДИЗАЙН, ПРОЕКТИРАНЕ, ПРОИЗВОДСТВО

Кухненско обзавеждане – емоция, семейство, използване на иновативни дизайнерски решения

Огромна палитра от творчески професии като архитектура, графичен дизайн, инженерство и изкуство се развиват от хиляди години. С днешна дата обаче вече можем да видим другото лице на човешката креативност. Интериорните дизайнери на ИИКО, прилагайки иновативни решения в работата си, вярват, че средата, която ни заобикаля може да насърчи или разруши предпоставките ни за успех, щастие и любов. Затова те разглеждат всеки човек като едно цяло с неговото жизнено пространство. Провеждат се редица дискусии с клиента, при което се наблюдава поведението му. Анализира се цялата получена информация и се съставя „психологически портрет” на жилището, в което човекът ще се чувства най-добре.

Способността на този подход да отключва и стимулира най-добрите качества и възможности на отделния човек го прави все по-популярен. Засега в България ИИКО е фирмата за цялостно проектиране на жилищния интериор, която прилага професионално този метод в работата си. Ако искате да помогнете всячески на успеха и щастието си и да създадете перфектния дом, най-добре е да се консултирате със специалистите на ИИКО. Предлагаме на вашето внимание някои реализирани проекти на кухни, от колекцията „Влез в реалността”:

Показаните проекти са с вградено осветление придаващо уют и спокойствие. Пространството е максимално оползотворено, без чувството за претрупаност. Целта на дизайнерите е била да се създаде приятна и отпускаща атмосфера, която да стимулира емоционално домакинята, докато тя приготвя храната на семейството, а и самото семейство, използвайки кухнята да се чувства приятно и комфортно. Цветовете са подбрани така, че да допринесат допълнително за подобряване на ефекта от дизайнерския замисъл, подчертавайки простотата и изяществото на формите.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.