ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН – ОСНОВЕН ФАКТОР В ОБЗАВЕЖДАНЕТО НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА: НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР ЗА ВАС Е ИИКО

Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка: това е напълно вярно. Има професионалисти, които са учили доста дълго по тези въпроси – каквито са дизайнерите на „IIKO DESIGN“. Те отдавна са наясно с правилото „Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка“.

Обзавеждане на мебели по поръчка

Фактор в обзавеждането на мебели по поръчка е професионалният интериорен дизайн

ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН – ОСНОВЕН ФАКТОР В ОБЗАВЕЖДАНЕТО НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА: ПРИНЦИПИ

Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка. А базовото правило в интериорния дизайн е, че НЯМА ПРАВИЛА! В дизайна всичко е възможно, а единствените ограничения са тези, които сами си поставяме. В интериорното проектиране обаче има определени условия, на които ДОБРИЯТ дизайн трябва да отговаря:

Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка: Пространство – Добрият дизайнер по професия и по призвание, трябва да съумее да оползотвори наличното пространство по възможно най-добрия начин, спазвайки чувството за естетичност и съразмерност между размерите на помещението и броя на мебелите в него.  Още един аспект, кореспондиращ с правилото „Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка“.

Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка: Тъкани, светлина и цветове –Важна е не само тъканта, от която са изработени мебелите или завесите, но още повече и цветът им. Светлите стаи изглеждат по-просторни, докато тъмните нюанси придават топъл контраст и задушевна обстановка. Може да бъде естествена слънчева или изкуствена, от допълнителни източници. Тук отново идва ролята на професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка.

Основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка е интериорния дизайн

Доверете се на професионалист за интериорния дизайн при обзавеждането на мебели по поръчка!

Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка: Десени, линии, форми – Десенът (или щампата ) е елемент в дизайна, който работи заедно с цветовете и материалите, за да създаде идентичност на стаята. Геометричните форми придават строг и съразмерен вид на помещението, а флоралните елементи създават усещане за живот в пространството. Под линии се има предвид тези създадени от архитекта и мебелиста. Те придават форма и завършен вид на обзавеждането – важна задача на професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка.

Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка: Функционалност – Преди всичко друго, интериорният дизайн трябва да е функционален и да удовлетворява определени потребности. Функция, показваща максимата „Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка“.

Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка: Изразителност – Основна цел на всеки дизайн е да бъде въздействащ и да носи естетическа наслада. Изразителността в едно творческо решение е функция на оригиналната идея и специфичния подбор на форми, цветове, материи… Водеща роля тук играят субективната преценка и личните предпочитания, но все пак си остава в сила правилото „Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка“.

Обзавеждане на мебели по поръчка за всекидневна

Стилен дом с професионален интериорен дизайн при обзавеждане на мебели по поръчка

Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка: Хармоничност – Добрият интериорен дизайн предполага наличието на единство между отделните елементи. Това означава, че те си подхождат или се допълват взаимно, в рамките на професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка.

Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка: Баланс –Визуалното равновесие в пространството се постига с равномерното разпределяне на интериорните елементи според техните характеристики – размер, форма, цвят. Още една значима задача на професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка.

Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка: Дизайнът е композиция – съвкупност от отделни елементи с определени характеристики, съчетани по начин, който е функционално и естетически издържан. Това прави възможна ролята на професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка.

Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка: Мащаб и пропорция – Съобразяването на размера на обзавеждането с габаритите на пространството, както и на начина. по който отделните елементи се съотнасят един към друг. Предпазването от нарушена пропорционалност е задача на професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка.

Професионален интериорен дизайн за хол с мебели по поръчка

Интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка за всекидневни

Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка: Симетрия и асиметрия – Симетрията е често използван похват в дизайна, характерен за по-традиционните решения. От друга страна, чрез асиметрията може да се избегне приравняването на отделните елементи, по-силно въздействие и по-голяма изразителност. Дейност, с която може да се справи професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка.

Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка: Ритъм – Периодичното повторение на отделен елемент или група елементи е похват, който внася ред и закономерност в дизайна. Отново се постига чрез професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка.

Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка: Контраст, нюанс и равенство – Контрастът е мощно средство в композицията, с което може да се постигне по-голяма изразителност. Търсенето на равенство между елементите от своя страна може да внесе баланс в композицията. Нюансът попада в златната среда – леките различия внасят достатъчно разнообразие, без да създават излишно напрежение. За избора между тези средства ще ви помогне професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка.

ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН – ОСНОВЕН ФАКТОР В ОБЗАВЕЖДАНЕТО НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА: КАКВО ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИ ИИКО

Обзавеждане на кухня с мебели по поръчка - професионален дизайн

Стилно обзавеждане с мебели по поръчка от ИИКО

Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка, затова разгледайте нашата страница за мебели по поръчка.

Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка: това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com. И не забравяйте за правилото „Професионалният интериорен дизайн – основен фактор в обзавеждането на мебели по поръчка“.

Полезни връзки:

ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН – ОСНОВЕН ФАКТОР В ОБЗАВЕЖДАНЕТО НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА: НАЙ-ДОБРИЯТ ИЗБОР ЗА ВАС Е ИИКО

ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН – ОСНОВЕН ФАКТОР В ОБЗАВЕЖДАНЕТО НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА: ПРИНЦИПИ

ПРОФЕСИОНАЛНИЯТ ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН – ОСНОВЕН ФАКТОР В ОБЗАВЕЖДАНЕТО НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА: КАКВО ЩЕ ВИ ПРЕДЛОЖИ ИИКО

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.