Полезни връзки:
МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА ИИКО – ЛИДЕР В ОБЗАВЕЖДАНЕТО!
ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА

МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА ИИКО – ЛИДЕР В ОБЗАВЕЖДАНЕТО!

ИИКО е дългогодишен лидер на българската мебелната сцена, където иновация и дизайн се преплитат, за да създадат перфектната хармония.

В основата на всяко нещо, разбира се, стои поне една ключова фигура с ясни концепции, идеи и визия за развитие. В този случаи семената посяват Светозар и Надя, който реализират проект след проект, превръщащ компанията  “ИИКО” в лидер сред модерните българските мебелни производители. Концепцията им се основава на качествена работа, залагаща на първоначалните ценности и научно-изследователски дейности, които да създадат по-качествена стока за нарастващите желания на нашите клиенти.

Твърдо преследвайки заложените бизнес цели, постепенно “ИИКО” се разраства за да се превърне днес във водещ лидер на мебелния пазар, отличавайки се с производството на български мебели от най-висок клас.

Мебели по поръчка - проект на кухня реализиран от ИИКО

Мебели по поръчка – кухня

 

Концепции:

Постоянство,  ясни цели и смелост за нови предизвикателства, това може би е най-точната обосновка за същността на ИИКО. Внимателно планиране за постигане на конкретни резултати, непрекъснатото инвестиране, както в научноизследователската, така и в технологичната сфера, отвежда ИИКО на челно място в областта на домашната мебелировка. Оптимизиране на процесите, усъвършенстване на детайлите, акцентиране на коректността в бизнес отношенията стоят в основата на бизнес концепцията и представляват идеалният подход, на който компанията залага, постигайки оптимални резултати и покорявайки нови върхове.

ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА

“ИИКО” е производител на качествени мебели по поръчка. Компанията предлага широк спектър от разнообразни и внимателно подбрани материали, цветове и покрития. Специалните техники за обработка гарантират високо качество и безупречни резултати, които могат да задоволят своевременно и напълно нуждите на всеки един клиент. Нещо повече освен качество, ИИКО предлага продукти, които са благоприятни за околната среда, кое то превръща компанията в истински лидер на пазара за дизайнерски мебели. Ако сме предизвикали интереса Ви, ако търсите истинското качество на разумни цени, не се колебайте да се свържете с екипа ни от професионалисти или да ни посетите на място в нашия офис в гр. София, ул. Перник №121 /ъгъла с бул. Стамболийски/ или се обадете на националният ни телефон 0700 20 028 . Заложете на стилното и модерното!

 

 

 

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.