ИИКО – КОГАТО МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ, ПРАВЯТ СВЕТА ПО-КРАСИВ

Мечтите притежават невероятна способност. Те ни изпълват с енергия, ентусиазъм, решителност, целеустременост и вътрешна сила, с които преобразяваме света.

Животът без мечти е скучен, монотонен, еднообразен, безсмислен, празен и беден. Като блато, в което бавно и сигурно затъваме ден след ден.

Всяка реализирана мечта подобрява качеството на живота. На-важно е да мечтаем и превръщаме мечтите си в реалност. Така ние оставяме своя позитивен отпечатък в света, който се превръща в нашето наследство.

Да се осъществи една мечта не е лесно. И в това се състои предизвикателството към всеки от нас.  Приемем ли го, можем единствено да спечелим.

В това предизвикателство ние изваждаме на светло заложения в нас потенциал и израстваме – интелектуално, емоционално, духовно. Също така ставаме по-добри личности, които допринасят за красотата и щастието в света.

Една от най-разпространените мечти за всеки от нас е да се сдобием с уютен дом и здраво семейство. Това изобщо не е лесна работа и изисква доста да се потрудим. Въпроса с обзавеждането на дома най-лесно се решава като се обърнем към професионалисти.

В различни форуми много хора споделят, че участието на професионални дизайнери при обзавеждане на техният дом е загуба на средства и сами могат да се справят с предизвикателството. Практиката показва, че това изобщо не е така, защото съвременните обзавеждания съвсем не са прости. Освен самият дизайн, при всяко обзавеждане, за да бъде в крак времето, се използват редица механизми (особено в кухните), което изисква различни познания за тяхното съществуване и монтаж.

Така че заповядайте в IIKO DESIGN. Ние знаем как да проектираме вашият дом или офис. Повярвайте това може да ви спести много неприятни емоции и дори средства, защото всяка грешка в обзавеждането се заплаща.

МЕБЕЛИТЕ В НАШИЯТ ЖИВОТ:

Професионалистите от IIKO THE CENTER (производственият център на ИИКО) работят непрекъснато за усъвършенстване връзката между мебелното обзавеждане на дома, офиса, нуждите и емоционалната нагласа на отделният човек.

Модните тенденции в света на интериорния дизайн се променят. Сред малкото неща, които остават сигурни е, че при избора на мебели за дома и офиса винаги правилното решение е то да отговаря на личните виждания на всеки човек. Сътвореният дом или офис да отговаря на емоционалната нагласа на неговия притежател.

Ако сте креативна натура сътворете изящество със спокойни и пастелни тонове или се насочете към по-атрактивни и смели решения. Ако наистина желаете вашият дом или офис да бъдат такива каквито сте си мечтали и не желаете да рискувате, обърнете се към нас IIKO DESIGN за дизайна и IIKO THE CENTER за производството и монтажа и няма да изпитате редица разочарования и притеснения от неудачни и скъпи решения. Ние сме навсякъде в Интернет www.iiko.bg или на адрес София ул. Перник 121 /ъгъла с бул. Стамболийски/, национален телефон 0700 20 028.

ОСНОВНИТЕ СТАИ В НАШИЯТ ДОМ СА:

КУХНЯТА – мястото, където всяка домакиня твори за любимите си хора. Най-голямо значение при обзавеждането има пространството. Кухнята трябва да предоставя както практичност и простор за действие, така и уют и комфорт. Тук се събира цялото семейство, не само за да удовлетвори естествената си нужда от хубава храна, но и за да обсъди изминалия ден, да сподели радостите и тревогите си.

ХОЛА И ТРАПЕЗАРИЯТА – Мястото, където можем да разпуснем, да погледаме телевизия, да се отдадем на любимото си занимание или хоби. Тук семейството прекарва и най-голяма част от времето си. Поради това все по-често се използват препоръките на Фън Шуй при подреждането на мебелите и декорацията на помещението.

Модерния хол обикновено е най-голямата част от жилището. Той трябва да е просторен, затова е добре да се махне от него всичко ненужно. Поради сравнително големите размери на помещението за стените се избират големи картини. За предпочитане са неутралните цветове на стените и мебелите, макар че всичко това зависи от индивидуалния вкус и стил. Последните тенденции са хола да се обедини с кухнята в едно общо помещение.

СПАЛНЯТА – на всички е всеизвестно, че човек прекарва 1/3 от времето си в сън. Спалнята е изключително важна. Тя е интимното пространство на всеки от нас и обзавеждането ѝ зависи от индивидуалните ви особености. Ако сте оптимисти, заложете на светлите тонове. За романтичните натури са препоръчителни нежните гами на лилаво и розово. А за практичните хора предпочитанията са в изчистените линии в дизайна на мебелите. Всичко е разположено така, че да е удобно и близо. За галантните са изящно стилизираните мебели и аксесоари. При всички случай е добре присъствието им да бъде минимизирано. Всеки мебел има свое излъчване. С това трябва да се съобразим при обзавеждането на спалнята, ако искаме да си осигурим необходимия уют и комфорт.

КОРИДОРА – Визитната картичка за всеки дом! Той подготвя посетителите за стила на дома. С правилния избор на мебели за това място може излизането и влизането в дома да бъде изключително приятно. Бързото намиране на необходимите вещи – също. Не забравяйте, че това е първото нещо, което виждат гостите, когато влизат в дома ви. Именно тук можете да използвате нестандартни решения, които по някаква причина изглеждат смели за другите стаи.

ДЕТСКА СТАЯ – обзавеждането ѝ е вълнуващо приключение за деца и родители. Правилният подбор на мебели позволява тази стая да се превърне в истинска приказна територия за вашето дете! От това зависи неговото желание за учене, удоволствието да пребивава там, да развива своя талант и да се възпитава.

Само с правилния избор на мебели може да направите от  вашия дом  –  вашата крепост! Заповядайте при нас – IIKO THE CENTER и IIKO DESIGN от компанията ИИКО.

Интернет адрес – www.iiko.bg, национален телефон 0700 20 028.

Централното ни студио се намира в София, ул. Перник 121 /ъгъла с бул. Стамболийски/.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.