Фирма ИИКО е един от водещите производители на мебелно обзавеждане в България. Създадена през 1993 г. в София. Фирмата е специализирана в проектиране, разработка, производство и монтаж на корпусна мебел за дома, хотела, офиса и обществените сгради. Изработваме обзавеждане за спални, детски стаи, холове, дневни, кухни, офиси, антрета и др.

Предлагаме на клиентите си продукти от масивно дърво, ПДЧ, МДФ с възможност за покритие с ПВЦ фолио.

Внимателно подбираните материали в производството гарантират високо качество на мебелите и комфорт при тяхната употреба. Нашият затворен цикъл: дизайн, визуализация, производство, доставка и монтаж е предимство, което гарантира бързото и качествено изпълнение на всеки проект. Фирмата има много добра вътрешна организация и е изключително гъвкава и бърза при производството на нестандартни конструкции.

КАКВО ПЕЧЕЛИТЕ КАТО СИ ПОРЪЧАТЕ МЕБЕЛИТЕ В ИИКО И НЕ ГИ КУПИТЕ ГОТОВИ?

За създаването на ефективна и балансирана обстановка са необходими задълбочени познания в множество области. Добро познаване на пазара за довършителни дейности, материали, осветителни тела, мебели, щори, килими, текстил и много други.

Естествено всеки може да се справи и без помощта на дизайнер. Това в повечето случаи води до допускането на множество грешки, загуба на време и пари. Подробният и качествен интериорен проект ни дава предварителна ясна представа как ще изглежда Вашия дом, офис или работно място. Това е много важно условие при избора на всеки конкретен продукт, било то подова настилка, осветително тяло или дори ваза.

С помощта на вашия дизайнер, от фирмата за мебели поръчка, ще можете по-лесно да обясните на производството какво конкретно искате от него. Така по-лесно ще можете да реализирате Вашите желания и да изберете най-доброто и подходящо за пространството , което ще обзавеждате .

Какво представлява интериорния проект създаден с високо технологична компютърна система и апаратура?

Интериорният проект дефинира всички ваши желания за това как искате да изглежда пространство, което искате да обзаведете.

Това в общи линии включва:

– Разпределение и визуализация в 3 D формат

– Подробно описание и планове за извършването на различните довършителни дейности/преустройства, инсталации, подови  настилки, окачени тавани, мазилки, тапети/

– Основни насоки за цветови решения, мебели, аксесоари

Разбира се има и много други подробности, за които незапознатия човек изобщо не предполага.

За да навлезем по-дълбоко във философията на дизайна на IIKO DESIGN, като част от компанията ИИКО, е добре да си спомним известната мисъл, която гласи:

Ако искаш да покориш света тръгваш на запад, а ако искаш да покориш себе си отиваш на изток …!

По тази причина стигаме до учението Фенг Шуй, което идва от Китай.  Фенг Шуй е наука за определяне на най-доброто място спрямо потоците на Чи. Основната книга по темата е „Зангшу“. От там знаем че Фенг Шуй всъщност значи Вятър и Вода и идва от пасажа: „Чи язди вятъра и се разпръсва, като се съхранява когато срещне Вода“.

Идеята е, че виждаме всичко около нас все едно има огромна изливаща се енергия наречена Чи, имаща определени принципи на протичане и определяме как да поставим нещата около нас спрямо нея.

Така от IIKO DESIGN създаваме моделите на дизайнерските си решения, касаещи нашите клиент, като например: по долу ви представяме реално обзавеждане проектирано, изработено и монтирано от ИИКО:

Адрес на шоурумите: гр. София, ул. Перник 121 /ъгъла с булевард Стамболийски, близо до пазара Димитър Петков/ и кв. В. рампа, ул. професор Иван Георгов 14А /там където се намира и производствения сектор на компанията/.

Национален телефон 0700 20 028, сайт www.iiko.bg

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.