ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България

Фирма ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България. Създадена през 1993 г. в София. Фирмата е специализирана в проектиране, разработка, производство и монтаж на корпусна мебел за дома, хотела, офиса и обществените сгради. Изработваме обзавеждане за спални, детски стаи, холове, дневни, кухни, офиси, антрета с отлично качество, доказващо, че ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България.

ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България: Предлагаме на клиентите си продукти от масивно дърво, ПДЧ, МДФ с възможност за покритие с ПВЦ фолио.

Внимателно подбираните материали в производството гарантират това, че ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България. Нашият затворен цикъл: дизайн, визуализация, производство, доставка и монтаж е предимство, което гарантира бързото и качествено изпълнение на всеки проект. Фирмата има много добра вътрешна организация и е изключително гъвкава и бърза при производството на нестандартни конструкции. 

Мебелно обзавеждане 1

ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане – предложение за спалня

ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България: Какво печелите, като ни се доверите?

ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България: Добро познаване на пазара за довършителни дейности, материали, осветителни тела, мебели, щори, килими, текстил и много други.

ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България: Подробният и качествен интериорен проект ни дава предварителна ясна представа как ще изглежда Вашия дом, офис или работно място. Това е много важно условие при избора на всеки конкретен продукт, било то подова настилка, осветително тяло или дори ваза.

ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България: С помощта на професионален дизайнер ще можете по-лесно да реализирате Вашите желания и да изберете най-доброто за вашето пространство.

ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България: Интериорните ни проекти са създадени с високо технологична компютърна система и апаратура.

ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България: Интериорните ни проекти дефинират всички ваши желания за това как искате да изглежда съответното пространство.

Мебелно обзавеждане 2

Доверете се на ИИКО – водещ производител на мебелно обзавеждане в България!  

ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България: Ние можем да ви предоставим:

– ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България: Разпределение и визуализация в 3 D формат

– ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България: Подробно описание и планове за извършването на различните довършителни дейности/преустройства, инсталации, подови  настилки, окачени тавани, мазилки, тапети/

– ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България: Основни насоки за цветови решения, мебели, аксесоари

ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България За да навлезем по-дълбоко във философията ни, ще припомним следната мисъл:

Ако искаш да покориш света тръгваш на запад, а ако искаш да покориш себе си отиваш на изток …!

Мебелно обзавеждане 3

Мебелно обзавеждане за офиси 

По тази причина стигаме до учението Фенг Шуй, което идва от Китай.  Фенг Шуй е наука за определяне на най-доброто място спрямо потоците на Чи. Идеята е, че виждаме всичко около нас, все едно има огромна изливаща се енергия, наречена Чи, имаща определени принципи на протичане, и определяме как да поставим нещата около нас спрямо нея.

ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България. Разгледайте страницата ни за мебели по поръчка.

ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България. По-долу ви представяме реално обзавеждане, проектирано, изработено и монтирано от ИИКО:

Адрес на шоурумите: гр. София, ул. Перник 121 /ъгъла с булевард Стамболийски, близо до пазара Димитър Петков/ и кв. В. рампа, ул. професор Иван Георгов 14А /там където се намира и производствения сектор на компанията/.

Национален телефон 0700 20 028, сайт www.iiko.bg

Полезни връзки:

ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България

ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България: Какво печелите, като ни се доверите?

ИИКО е водещ производител на мебелно обзавеждане в България: Ние можем да ви предоставим:

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.