Освен за любов и емоции през зимата, мислите ни насочват и към спокойствието в дома. Зимата е подходящ сезон за успокояване на страстите за да изпитваме удоволствие от  уюта около нас.

Градска зимна приказка е това, което чакаме цяла година. Това време от годината е празнично. Разменят се очаквания под всякаква форма. Всяка година с поставянето на първите празнични лампички освен града се озарява и нещо много интимно в нас.

Да обитаваме градските пространства е като да се намираме в зимна приказка за която празничните песнички и приказки разказват. Докато си тананикаме и чакаме трамвая белите снежинки срещат паважа и умират мигом. Това се свързва и с мъничко тъга. Една почти неописуема мъка, която знаем откъде идва и все пак не можем да я поберем в думи. Не е ли винаги така? Най-силните чувства са тези, за които намираме най-малко обяснения. Чувстваме се неясно забързани и мъничко самотни.

Да се наслаждаваме на снега в градска обстановка е малко трудно. Той често изчезва по подметките. Но докогато вали, се чува и един приятен звук от падащи снежни, които чукат по клепачите и ни карат да примигваме.

Същото е като да си в планината и газиш преспите или да се готвиш за легендарното спускане от самия връх на ски пистата. Това носи особено чувство за топлина и носталгия докато се замеряме със студени топки щастие.

В града има нещо романтично в избелелите покриви и первази, които не се виждат от сняг. Идеално скупчване на уникални снежни чудеса, които са толкова различни, колкото сме и ние, хората и колкото са нашите желания и планове през годината.

Предвид колко много неща в живота си опитваме да контролираме, зимата не подлежи на планиране. Тя не е изречение в тефтера ни, което да отметнем с лека ръка, тя изисква присъствие във всеки момент от всеки ден във всеки дом.

Освен навън, зимната приказка може да продължи и в жилището ни, който трябва с обзавеждането си да ни зарежда със същата емоционалност както и снегът по улиците.

Разбира си за да не се разочароваме от нашето обзавеждане прибирайки се в къщи е  най-добре  да потърсим професионалисти, които да го проектират и произведат. Такива специалисти са интериорните дизайнери и производителите на мебели.

Интериорният дизайн е наука като всички други. За да може даден човек да се справи със задачата – създаване на „уютен и удобен дом“, са необходими значителни знания. Редовите интериорни дизайнери обикновено завършват сериозно образование в престижни университети, а компаниите произвеждащи мебели са оборудвани с най-модерна техника, с помощта, на която могат да произведат и монтират създадените от проектантите конструкции.

Нашият съвет е – не съсипвайте дома си с аматьорски действия. За да си спестите големи разочарования и излишни разходи, намерете подходящите за тази цел професионалисти и им се доверете.

Ако тези специалисти отговарят на критериите за добър дизайнер, ще разберат какво желаете, ще го облекат в професионална форма и ще ви го представят за одобрение и реализация.

Във това отношение спокойно можете да се обърнете към дизайнерите на IIKO DESIGN, от който съвсем сигурно ще останете много доволни, защото знаят какви правят.

Освен всичко компанията ИИКО е създала всички условия те да могат да си свършат професионално работата. Компанията разполага с мощна компютърна система оборудвана с най-съвременен софтуер и най-съвременни машини за производство, което е от особена важност при проектиране, визуализацията и производството на разглежданото обзавеждане.

Уютния дом създава приповдигнато настроение. За да е така обзавеждането на стаите трябва да бъде в унисон с цялото великолепие на природата около нас. Стремежа на дизайнерите от IIKO DESIGN е да се впишат в тази приказка със своите проекти.

А ето и някои от нашите предложения, които могат да задоволят вашите желания и буквално да оживеят във вашия дом:

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.