Фирма ИИКО ЕООД е създадена през 1993 г. с цел проектиране и изпълнение на цялостни интериорни решения на жилищни и обществени сгради. „ИИКО” ЕООД предлага на пазара широка гама от бутикови изделия за цялостно обзавеждане за дома (кухни, спални, дневни, детски, антрета), за обзавеждане на офиса (бюра, и офисни шкафове), както и хотелско обзавеждане. Като високо постижение компанията отчита получения статут на официален дистрибутор на швейцарския концерн “Franke”, който е лидер в областта на т.нар.”кухненски системи”, които включват мивки, смесителни батерии, ел. уреди и др.. Фирмата е официален дистрибутор в България и на компанията EGGER. Компания е позната като един от най-известните производители на ПДЧ плоскости и кантове в света. Това е доказателство за доверието, с което се ползва „ИИКО” сред чуждестранните си партньори и професионализма на фирмата при извършване на своята дейност. Предлагайки тези продукти, фирмата има възможността да удовлетвори желанията на клиентите си, предоставяйки им комплексен продукт.
 

Фирма ИИКО ЕООД гр. София, като част от компанията „THE CENTER GROUP FURNITURE END INTERIORS” е създадена през 1993 г. с цел проектиране и изпълнение на цялостни интериорни решения на жилищни и обществени сгради. Фирмата е специализирана в производството и продажбата на широка гама корпусни мебели от ПДЧ и МДФ – бутикови кухни, спални, холно и офис обзавеждане. Фирма ИИКО предлага на своите клиенти един цял комплексен продукт – започващ от неговия дизайн и проектиране, преминаващ през същинското производство и достигащ до доставката му и монтажа при клиента.

След въвеждане в експлоатация на новия център (www.thecenter.bg), фирмата значително разширява своята дейност в областта на търговията с мебелни материали и заготовки.

Национален телефон:
0700 20 028

Данни за контакт с шоурума:
Адрес: София, ул. “Перник” 121, ъгъла с бул.”Стамболийски”
И-мейл: ltd@iiko-bg.com
Телефон: 02 920 90 60
Факс: 02 920 90 64
Мобилен телефон: 0878 659 776

Данни за контакт с мебелната фабрика:
Адрес: София, кв. Военна рампа, ул. “Проф. Иван Георгов” 14А, вход от към ул. “Локомотив”
Телефони: 02 439 39 43, 02 439 39 44
Факс: 02 439 39 46