Нежна, красива, топла. Такава е прегръдката на домашния комфорт, която ни посреща, щом обуем меките пантофи. Нейните нюанси, сияние от светлини и уют ни карат да се чувстваме на най-сигурното място на света. Толкова сигурно, че зад стените му се крият скъпоценни интериорни бижута, като класическите декоративни мебели в съвременен стил или модерна класика, постигнати с деликатен контраст между различни тонове.

Интериорът е като букет от цветове, емоции и актуални тенденции в обзавеждането Разходката в стаите не е задължително да бъде затворена между стените на дома. Тя може да е като потапяне в любими кътчета от прегръдките на природата. В спомени от златни времена, в нежни докосвания и ухания, в блажени блянове за неограничен покой.

Освободена от условностите на битието, оставена на погледа да се рее безпрепятствено из отворения план на всекидневната. Тук, както и в останалата част от интериора, дървесните шарки и цветове са фон, на който стилната разходка между модерната класика и съвременните акценти се превръща в още по-вълнуващо изживяване.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.