ЖЕНИТЕ СА ВЕЛИКОТО ЧУДО НА ЗЕМЯТА

Мъжът възприема загадката на света, а жената е тази загадка. … физическата красота е заробващо качество, лепнато на жените от хилядолетния …. те остават интерпретации, изображения на женското тяло.

За много мъже жената е радост, жената е мъка, жената е удоволствие, жената е тежък данък, жената е цел, жената е затвор, жената е терор, жената е слава, жената е позор, жената е успокоение, завоевание, падение, унижение, жената е пари или бедност, щастие или измама, кариера или провал… Но ако няма жени на този свят, за какво да се живее?

Любовта – с целия ѝ огромен спектър, измислена или реална – любовта, при която чувството за красота винаги се отъждествява с ЖЕНАТА.

Жените са силни като бурно море, ослепителни като слънцето, нежни като птича песен, уханни като цъфнала цветна градина.

ЖЕНИТЕ СА ВЕЛИКОТО ЧУДО НА ЗЕМЯТА!

Каква е модерната жена? Тази, която по цял ден стои вкъщи, готви, шета, гледа децата и слугува на мъжа си?! А може би онази, която се влачи по земята след поредната пиянска нощ?! Или пък тази, която прави всичко, за да получи една глупава лъскава дрънкулка, онази , просещата любов?! Не!

Модерната жена не е парцалът, с който мъжът да заличава собствените си грешки! Тя не е онази кукличка, която можеш да имаш само с едно щракване на пръсти! НЕ!

Съвременната жена е уважаващата себе си. Съвременната жена може да се справя с живота си сама. Съвременната жена е тази, която не показва слабостите. Тя не занимава целия свят със собствените си проблеми. Съвременната жена е преуспяваща, силна, смела и едновременно с това страстна, нежна и ранима…

Съвременната жена е нежната орхидея, която се страхуваш да докоснеш, за да не пречупиш нежния ù, на външен вид, цвят. Съвременната жена е красивата картина, от която не можеш да свалиш очи – цветна, ярка, многолика…

Модерната жена е онова момиче, което виждате на улицата. Онова момиче, което има смелостта да се бори за мечтите си. Онова момиче, което не се срамува да каже какво мисли. Онова момиче, което  ще остане себе си, независимо от това какво ще се случи. Онова момиче, което не иска да върви по чужди стъпки, а да остави свои собствени.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.