Астрономическата есен започва с равноденствието. Денят става все по-къс, а разговорите все по-дълги. Есента ни охлажда с по-ниски температури и ни топли с пъстри цветове.

Това е кратък период от годината, но и един от най-вълшебните сезони. И въпреки че много хора ще кажат, че биха искали топлото безгрижно лято да се върне, отново да са с приятели на плажа, любувайки се на яркото слънце, но това няма как да стане, поне до следващата година.

Есента същност не е толкова лоша – напротив, това е един от най-романтичните и красиви сезони. Трудно е да се научим да се радваме на есенното време. Дори бихме казали, че е цяло изкуство, да не свързваме есента с негативни емоции – с лошо време, и края на летните забавления или „есенна депресия“, а да се усмихнем и да се полюбуваме на падащите листа в парка, на красивата природа, на отлитащите птички… Сега е момента да поставим едно ново начало – да подновим обзавеждането в жилището си, а защо не и да започнем една нова любов…

НИЕ ОТ ИИКО СМЕ ГОТОВИ ДА ПРОЕКТИРАМЕ ВАШИТЕ МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА

Ние от ИИКО сме готови да Ви помогнем да удовлетворите желанието си за нещо ново, като предложим нова визия на Вашият дом или офис.

Когато започнете да обзавеждате цялостно ново жилище пред вас се изправят големите въпроси, кое къде и как да разположите, в какви цветове да бъде обзавеждането. На пръв поглед всичко изглежда лесно, но когато сте взискателни и искате интериор, който да е различен, най-добре е да прибегнете до специалисти в интериорния дизайн за да може да визуализирате идеите си.

Атмосферата в интериорния дизайн трябва да е изключително лека, приятна и уютна. В ИИКО обикновено наблягаме на земните неутрални или дървесни цветове, които излъчват топлина. Белият цвят използваме най-вече за мебели, внушаващи усещане за чистота, изтънченост, спокойствие, грижа и нежност. В някои случаи обзавеждаме помещението с модерни мебели, които са комбинирани и подредени, така че да запазят свободното пространство.

В следващото мебелно обзавеждане сме подбрали ъглов диван, тапициран с еко кожа в сив цвят. За холна масичка, когато я има, подбираме да е семпла. Обикновено полилеят, спускащ се над нея играе значителна роля, така че интериорът на стаята да не седи прост и безличен, а напротив, да изглежда стилен и елегантен. Може някоя стена да се декорира с малки тухли и пердетата да са леко прозрачни, пропускащи дневна светлина в дома. За изработката на мебелите работим с MDF, ПДЧ, масив, стъкло, алуминий и т. н. т.

Разгледайте и нашата страница за мебели по поръчка.

СРЕД НАЙ-СПОЛУЧЛИВИТЕ ЕСЕННИ ЦВЕТОВИ КОМБИНАЦИИ ПРИ МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА СА КАФЯВО И ЕКРЮ

Сред най-сполучливите цветови комбинации са кафяво и екрю – взаимно се допълват и подчертават. Поради тази причина са широко застъпени в есенната ни тематика. А ако допълним и малко бяло, картината ни става завършена. Този изключително красив хол сякаш подканя към релакс и обещава блажени мигове.

Всеки годишен сезон е очарователен по своему и всеки от тях би могъл да бъде сериозен източник на вдъхновение! А ако сте сред тези, които обичат да променят по нещо в домашния интериор, можете да прегледате нашите идеи в сайта на компанията www.iiko.bg или да ни потърсете във Фейсбук. Там ще видите предложения заредени с енергията и отличителните цветове както на есента, така и за всички останали сезони.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.