ИЗТЪНЧЕНОСТ, ОЧАРОВАНИЕ, ОТРАЖЕНИЯ И БЛЯСЪК

Вашият интериор създаден в IIKO DESIGN е уникален, защото е създаден за вас, според вашите вкусове и желания. Всичко в него отразява вашата индивидуалност: мебели, стени, тапети, паркет, скрито или дизайнерско осветление и т. н. За да пресъздаде вниманието към детайла, IIKO DESIGN създава своят уникален дизайн.

Отвъд своята функционалност, мебелите ИИКО притежават истинско естетическо измерение. Залагайки на стилове, нюанси, материали и ефекти, те разкриват нови измерения в декорацията и интериорния дизайн.

Съчетавайки последните тенденции в интериорния дизайн с опита на IIKO DESIGN, мебелите на ИИКО отговарят на високите изисквания, наложени от дизайнерското студио IIKO DESIGN . В дизайнерското студио на IIKO DESIGN открийте интериора, който ви подхожда, създаден за вас.

София, ул. Перник 121 /ъгъла с бул. Стамболийски/, национален телефон 0700 20 028

Там ще видите мебели с мек златист нюанс и топли оттенъци. Алуминиев блясък или изтънчено сатенено докосване? Която от мострите и да видите, привличането е факт. Наситен блясък в огледална черна повърхност или хладна изтънченост в къс скала. Никога преди черното не е излъчвало толкова светлина. Тъмен шоколад или пясъчна охра. Неподправено присъствие изпълващо пространството или необичайно усещане за мекота. От IIKO DESIGN са заложили на различни усещания за да въздействат на всички сетива. Кристална прозрачност и абсолютна чистота на океанска вълна в тоналности, които изненадват и внасят светлина по неповторим начин. Никога преди бялото на мебелите не е било толкова интригуващо. Ще можете да се насладите на мебели с матов или сатенен завършек, където сивата палитра на някои от мострите доказва магнетичния си характер.

При създаване на компанията IIKO DESIGN като част от ИИКО /IIKO/ сме имали предвид и двете определения. Всеки проект на компанията носи в себе си комплексно естетическо и ергономично послание на композицията от мебели и обзавеждане към обитателите на обекта.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.