ДУМИ КОИТО ИСКА ДА ЧУЕ ВСЯКА ЖЕНА: „ИСКАМ БЕЗСЪННИ НОЩИ С ТЕБ, А НЕ ЗАРАДИ ТЕБ“

Често жените се питат каква трябва да съм, за да ме харесват мъжете. Трябва да са такива, които се грижат за себе си и никога не излизат без грим? Нежни и чувствителни, за които някой трябва да се грижи? С големи гърди и дълги крака?

В повечето случаи чертите, с които се характеризира този идеален образ, са само външни. Всъщност жената, която всички мъже ще харесат, не е с идеален маникюр и леко нацупени устни. Дори не е с крака до сливиците.

Всички мъже се влюбват в жената, която е ЩАСТЛИВА! И мъжете и жените винаги са били привличани от радостните хора. Когато човек излъчва положителни емоции, всички искат да са около него.

Представете си следната ситуация – мъж кани две различни жени на кино.

Ако филмът не се окаже достатъчно добър, първата ще заяви, че е било пълна скръб и нервно ще стисне устни. В такъв случай мъжът ще се почувства като истински неудачник. Втората жена може да признае, че филмът не е бил особено сполучлив и ще предложи да компенсират в приятен ресторант или сладкарница с вкусотии. Няма да е трудно да се досетите в коя от двете би се влюбил мъжът.

По природа човек е, малко или много егоист. Избирайки си партньор първо мисли за собственото си благополучие. Ако трябва да обобщим как би трябвало да изглеждала предпочитаната жена, то тя трябва да има следните качества:

  1. Да не е непрекъснато тъжна: Щастливият човек може да е щастлив дори само от факта, че има очи да види заобикалящия го свят. Той не тъжи без причина, не се оплаква, не обижда. Да гледаш и да говориш с такъв човек е максимално леко.
  2. Често да се усмихва: В рамките на един психологически експеримент, на участниците показали 5 снимки на усмихнати хора и 5 на сериозни. На въпроса кой е по-красив, всички посочили усмихващите се човек. Изобщо дори не бил отчетен фактът, че класическата красота била характерна повече за портретите на сериозните хора.
  3. Да умее да говори не само за себе си: Ако една жена умее да повишава настроението на хората наоколо, да ги радва и да ги кара да се усмихват, това е качество, което струва скъпо.
  4. Да вижда хубаво там, където другите виждат лошото. Да не се концентрира върху негативното, независимо в каква сфера. Да може да се насоча към нещо позитивно.
  5. Да се отнася към околните по-добре, отколкото другите.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.