ДРУГАРКО ДЪРЕВА, ПОЗНАВАМ ВИ ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО СЪЗДАВАХМЕ „АСО“…!

Младен Михалков

ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ, ПРОЧЕТЕТЕ НЯКОЛКОТО МАТЕРИАЛА, КОИТО СЪМ ВИ ПОДБРАЛ!

Бойко Борисов е пет пъти по-добър от двете Ви любими крадливи милионерки на БСП.

Госпожите милиончева едно и милиончева две …!

Бойко Борисов не приватизирал „Техно импекс“ и няма офшорна далавераджийска фирма. Той е диалогичен и не е болен на темата лично „ЕГО“. За това колкото и да не Ви се вярва за пореден път ще спечели изборите, което е и изключително добре за България.

Дано господ даде повече разум в българските гласоподаватели за да не допуснем безумието КОРНЕЛИЯ да дойде на власт. Болният мозък на президента Радев и опростачената му съпруга ни стигат…!


ДРУГАРКО ДЪРЕВА, ПОМЪЛЧЕТЕ ЗА БОРИСОВ И СИ КАЖЕТЕ ЗА НИНОВА! ЩЕ ТЪРПИТЕ ЛИ ИЗБОРНИ ИЗМАМНИЦИ НАЧЕЛО НА БСП?

Автор: Звездомира Мастагаркова

Защо Велислава Дърева громи ГЕРБ и Бойко Борисов, а мълчи за Корнелия Нинова? Да не би да е прихванала от лицемерието на партийната си лидерка и да спазва нейните разнородни стандарти за истина?

Жалко, ако е така. Заради имиджа й на морална съвест, дисидент, съратник на Луканов, архитект на левицата. Жалко е и за професията, и за България, че губи в нейно лице един уважаван интелектуалец.

Уважавах я и аз, учила съм се от нея. Не помня соца, затова през погледа на хора като нея научавам всички гледни точки от онова време, така си представям и дисидентите – откровени, незамогнали се, скромни. Възхищавам се на стила й, не пропускам неин коментар или изказване. Онзи ден ПИК на видно място публикува мнението й за премиера Бойко Борисов и случващото се в управляващата коалиция покрай скандала с парите на мюфтийството.

Дърева остро громи министър-председателя, че задкулисно сключвал сделки. Хубав коментар откъм похвати и стил, но съдържателно напълно лицемерен и нечестен. Още тогава се запитах – като говори за задкулисие, защо премълчава за машинациите на лидерката си Корнелия Нинова, за обвиняемата в пране на пари Елена Йончева? Моралният взор на Дърева само до Борисов ли се простира, а за нейните си е хора е сляп?

Заради заплатата в „Дума“? Едва ли, защото тя през годините е доказала, че борбата й за правда не се купува с пари. Тогава защо? Не го написах тогава, но го казвам сега.

Другарко Дърева, ако наистина у вас говори гласът на морала и правдата, зарежете лицемерието и си кажете за Корнелия Нинова.

Честно ли е да подменя вота на социалистите в цяла България, предпочели Станишев пред Йончева? Кой допусна мъртви души и външни за Националния съвет хора да гласуват вчера на пленума ви? Защо подминахте колегата ми Ива Николова пред „Позитано“ 20, когато искаше да ви пита това? Гузна ли сте, срам ли ви е? Това ли е

лидерът, който искате, такова ли е лицето на БСП – манипулации, изборни нарушения, беззаконие, лъжи, измами?

Другарко Дърева, ако все още сте дисидент, помълчете за Борисов и говорете за Нинова!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

СТРАШЕН СКАНДАЛ ТРЕСЕ БСП НА ПЛЕНУМА – НИНОВА ДАВА 3 МИЛИОНА ЛЕВА ЗА ЧЕРВЕНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ, НЯМА ПАРИ ЗА СТРУКТУРИТЕ И ЗА ИЗБОРИТЕ

Автор: ПИК

Страшен скандал се развихри по време на днешното заседание на Националния съвет на БСП, който реди червената листа за евро изборите.

Покрай интригите на лидерката Корнелия Нинова да изхвърли президента на ПЕС Сергей Станишев и да го замени с депутатката Елена Йончева, която не е член на партия на партията, потъна втората изключително съществена точка от дневния ред на заседанието.

Тя е за разпределението на бюджета на партията, който в съответствие с правилата за отпускане на държавни субсидии на политическите сили е 10,5 милиона лева на година.

Нинова обаче си е наумила да даде 3 милиона за червената телевизия, която се продъни още при тръгването си и до ден днешен не е успяла да пробие сред рейтингите и да привлече вниманието на обществото. Преди това Нинова твърдеше, че ще финансира БСТВ с 2 милиона лева, които са очевидно недостатъчни, но тъй като тя е крайно некомпетентна и явно се консултира с такива хора, накара Националният съвет на партията да гласува тази сума за телевизията.

След двугодишни танталови мъки и обещания, БСТВ стартира едва преди 2 месеца, като се настани в помещенията на бившия хладилен завод на Васил Василев. Въпреки това Нинова вече иска увеличение на партийната издръжка за телевизията с цял 1 милион, които всъщност са пари на данъкоплатците.

700 000 лева пък били предвидени за партийното издание в. „Дума“, което напоследък също се прочу с безкрайните скандали около смяната на главния му редактор Таня Джаджева с неадекватния Йордан Мичев, по известен като Данчо Херкулеса и накрая с бившия му главен редактор Ивелин Николов, който бе утвърден на поста на последното заседание на Националния съвет на БСП почти на ръба на бламирането на Нинова – само с 8 гласа срещу Джаджева.

Ръководството на партията обаче замисляло да сведе функциите и съществуването на „Дума“ до минимум, както извади на хонорар знакови червени журналисти като Велислава Дърева и Велияна Христова, за сметка на телевизията.

Социалистите са бесни, защото не виждат никаква полза от харченето на пари за тази телевизия. „Първо, се прави крайно непрофесионално, водещите там просто не са за гледане, да оставим, че някои от тях са обикаляли и други партийни телевизии. Второ, с тая телевизия чукаме на отворена врата – тя облъчва само собствените ни избиратели и то най-сигурните и няма никакво влияние върху симпатизантите ни, камо ли върху обществото.

И трето, къде е гаранцията, че на някои от следващите заседания на Националния съвет няма да поиска още пари, за да си чеше крастата. И трето, като си оставим само 6 милиона за всичко останало, с какво ще правим две кампании, или Нинова смята да финансира партията по някакъв друг начин“, ядосват се червените.

Според тях организационният живот на партията в момента е в окаяно състояние, тъй като, освен, че разпъдили поредица от ръководства на БСП по места, половината от местните офиси на столетницата били затворени и в тях нямало дори кой да стои, защото не му се плащало като на щатен служител. Това страшно се набивало на очи, защото в много от градовете местните централи се намирали до офисите на ГЕРБ, ВМРО и други партии, в които имало отопление, осветление, постоянно присъстващи хора и живот, а тия на БСП стоели затворени, тъмни, студени и пусти.

„Няма как от тая телевизия да излезе нещо, като гледаме кой се занимава с нея и какво излъчва. Направо срам да те хване, искат 3 млн. да хвърлим“, коментират социалистите.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

АНТОН ТОДОРОВ: ВИЖТЕ ИСТОРИЯТА НА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА, КОЯТО СЕ ГОТВЯТ ДА ИЗБЕРАТ ЗА ВОДАЧ НА ЕВРО ЛИСТАТА

Анализаторът Антон Тодоров написа коментар във Фейсбук, във връзка с това, че БСП се готви за избере Елена Йончева за водач на листата на БСП за евроизборите.

„Позорището Елена Йончева, която антибългарските социалисти се готвят да изберат за водач на евро листата си.

Ето нейната история:

– дъщеря на резидента на ПГУ-ДС 1967-1972 г. в Брюксел, където е работил срещу НАТО и ЕИО под егидата на резидентурата на КГБ

– рускиня по майчина линия, цялото семейство на майка й са работили в режимни учреждения – дядото в репресивните служби, а другите в обслужващата система на ЦК на КПСС

– обвинена в пране на пари в особено големи размери

– получила шестцифрени суми от продажбата на рекламно време на БНТ на фирми с държавно участие в момент, когато е живеела с днешния си конкурент за водаческото място Станишев. Нима това не е конфликт на интереси

– получила шестцифрена сума от офшорка, която е разкрита като част от офшорните схеми на Цветан Василев за източване на КТБ. Парите, които са получени във фирмата на Йончева и офшорката на Василев „Офроуд“ са Вашите пари, на онези, които бяхте измамени от пирамидата КТБ. Днес Ви се предлага да гласувате за Милиончева, която от тези пари си е гласувала сама на себе си като едноличен управител на „Офроуд“ сумата от 12 710 лева МЕСЕЧНА заплата!!!!!

Днес Елена Милиончева притежава имущество за милиони /апартаменти, къщи, магазини, гори/, а Вие лапайте мухите!

„И да знаеш, Милке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Милке, какъв народ…“

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.