ДОМАШЕН УЮТ С IIKO DESIGN

През зимата домът се превръща в крепост на уюта.Ако искаме да се спасим от стреса и депресията през мразовитите месеци, необходимо е да се погрижим за уютните детайли в къщи. Това е особено важно за тези които работят от дома си.

Цветовете са най-общо два: кафяво и слонова кост. Във втората кухня акцента е решен с нюанса на червената покривка, което подчертава достойнствата на дизайна, без да се натрапва.

Няколко саксии със зелени растения значително променят облика на дома. Буквално го съживяват, което кара човек да се чувства повече от добре, когато е у дома.

Светлината създава усещане за топлина и уют. Бяла среда, дървесни повърхности, внимателно подбрани съчетания. Фин вкус. Общо пространство за разговори, смях, закуски, вечери и празнични обеди. Домашни кино вечери. Игра на пода в хола в неделя сутрин. Възрастта няма значение. Сериозният делови вид също няма значение в момента. Сега сте важни само вие и любимите ви хора. Важното е да се чувствате у дома.

Предложеният дизайн на двете кухни е непретенциозен, изискан, функционален и модерен. Стилът се характеризира с чисти линии.