ДИЗАЙН, СТИЛ И НОВАТОРСКИ ДУХ САМО В ДВЕ ДУМИ – IIKO DESIGN

Предприемаческото развитие на дизайнерите от IIKO DESIGN е стимулирано от желанието за високи постижения, които чрез последователно и динамично експериментиране е довело до създаването на колекции, които са променили концепцията мебелното обзавеждане, по отношение на материали, форми, производствени техники, извън стандартите, познати в света на дизайна.

Производствените техники включват вековни традиционни методи на изработка, както и иновативни технологични методи, по-специално замислени да се гарантира, така че всеки един продукт да има уникални естетика и функционални качества, като издръжливост, устойчивост и без деформация.

Тълкуването на цветове и форми, изискани дизайнерски решения и отличителен стил извън времето, това са най-важните елементи на корпоративната философия на дизайнерите от IIKO DESIGN. Заемаща място в челните редици на българският дизайн, компанията е специализирана в съвременни мебели.

Уникалността в продуктите е следствие на дизайн и технически характеристики, при които ключов момент е изборът на материали, както и простотата в формата. Продуктите, които компанията произвежда са предназначени да останат във времето, като функционални качества, цветове и естетика.

Характеризиращи се с прости геометрични форми и ярки цветове, мебелите, които създава компанията са удобни и могат да се адаптират към широк спектър от интериори. Изборът на специални индустриални материали е в унисон с търсенето на прости, но безпрецедентно стилни решения.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.