За нас е изключително важно да създаваме дизайн, който преминава красиво през времето и не губи своите актуалност и блясък. Затова проектите на ИИКО впечатляват. Приемаме работата си като дългосрочна инвестиция. Не следваме сляпо тенденции. Владеем в дълбочина философията на лукса – ненатрапчив, дискретен, вплетен органично в тъканта на пространството. Създаваме пространства много лични и богати на емоции.

Мисията ни е да създаваме абсолютно завършени интериорни пространства. Безупречният дизайн, който екипът ни произвежда, е печелил над 18000 почитатели във Фейсбук. Проектите ни са изготвени изцяло съгласно нуждите и изискванията на нашите взискателни клиенти. Всеки проект започва с лични разговори с клиента, за да разберем и вникнем в същността на неговите желания и за да гарантираме, че крайният резултат ще съвпадне напълно с тях.

Прецизни технически проекти и спецификации, прозрачни и коректни бюджети, както и цялостна грижа за изпълнението на проектите ни са само част от причините ИИКО да се развие и утвърди през годините както в България, така и на международно ниво.

Вярваме, че можем да спестим на клиентите ни неприятните ангажименти при производството и монтажа на обзавеждането за домът или офиса им. Нашите професионални екипи от отделите – дизайнерският IIKO DESIGN и производственият THE CENTER се грижат напълно за целия процес на превръщане на проекта в реалност – без разговори с майстори и доставчици, защото компанията ИИКО притежава всичко – дизайнери, конструктори и производствени възможности.

За потвърждаване на казаното до тук вижте няколко снимки на завършени при наши клиенти проекти:

 

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.