Дизайнът е призвание, творчество, естетика и отговорност, а с ИИКО той е и удоволствие!

Интериорния дизайн това е изкуството да създаваш среда, приятна за живеене, освобождаваща ума от тревоги. Дизайнът за нас е призвание, творчество, естетика и отговорност към бъдещето. Стараем се през Вашите очи да погледнем в мечтите Ви за да създаваме картини, по-красиви дори от представите, които имате. Всеки проект е важен за нас. Премисляме го, преживяваме го, прецизираме го, одухотворяваме го.

Доверете се на нашите знания и умения да създаваме стил! Опитът ни в последните години показва, че все повече хора се обръщат към интериорен дизайнер при обзавеждането на жилищни и други пространства. За тези, които все още имат колебания относно нашата работа, се чувстваме длъжни да разясним няколко неоспорими предимства, които дава работата с интериорен дизайнер. Една любима наша фраза гласи следното : „Дизайнът решава проблеми, които дори не знаете че имате“.

Ако започнем отзад напред, резултатът който ще получите при завършен проект е напълно естетически издържана цялост, което по-скоро е известната част от работа на дизайнера. Имате възможността да видите точно как ще изглежда пространството на 3D визуализация, вместо да гадаете какво ще се получи.

Всички онези въпроси, които за клиента са с повишена трудност, за нас са „отигравани“ многократно. В моментите в които се чудите от къде да започнете, ние имаме план. Знаем предимствата и недостатъците различните видове материали, знаем точно кои нюанси да съчетаем.

Едно от най-ценните предимства на наемането на дизайнер е спестеното време и съответно средства по търсене на решения, безкрайно обикаляне по магазини, търсене на изпълнители, следене на процеси и още и още. Да споменем и колко неприятно е при вече готови помещения за монтиране на мебели, да се налага къртене, защото нещо не е предвидено. Заявявайки интериорен проект, вие получавате с него абсолютно всички решения и елементи, необходими за изпълнението му. А най- сладкото в картинката е, че всяко пространство е абсолютно уникално и неповторимо съчетание, създадено по индивидуални изисквания!

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.