Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Най-важният момент, който ще определи всичките последващи действия, е изборът на стил. Трябва да се потърсят предварително всички възможни опции.

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Въпросът за рационалното използване на пространството е много важен. Дизайнерите на ИИКО могат да помогнат за избора на мебелни конструкции в съответствие с вкусовете и избрания стил.

КАКВО Е ВАЖНО ДА СЕ ЗНАЕ ПРИ СРЕЩА С ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИЗАЙНЕР НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА: ПРАВИЛА НА КОМПОЗИЦИЯТА ПРИ ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА

Среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка

Доверете се на професионален дизайнер при избора на мебели по поръчка!

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Ако трябва да кажем накратко какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка – не е достатъчно само да се избере паркет и тапет, както и да се накупят лампи и мебели. Важно е стаята да не се превърне в клон на магазин за мебели.

КАКВО Е ВАЖНО ДА СЕ ЗНАЕ ПРИ СРЕЩА С ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИЗАЙНЕР НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА: КАК ПРАВИЛНО ДА СЕ ИЗГРАДИ СТАЯ

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Всички елементи в интериора трябва да бъдат свързани логично, като се избере кое е най-подходящо от различните варианти на дизайн. Разгледайте нашата страница за мебели по поръчка.

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Ето накратко какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка:

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Симетрия 

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Симетрията е разположение на еднакво разстояние от всички онези елементи, които са разположени спрямо оста, която е избрана. По отношение на симетрията какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка – балансираният интериор не е само два дивана, инсталирани един срещу друг. Важно е да се получи баланс в мащаба и тона. 

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Асиметрия

Професионален дизайнер мебели по поръчка - идеи

Създайте мечтания дом с помощта на професионален дизайнер на мебели по поръчка!

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Ритъм 

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Ритъмът може да бъде зададен поради многократно повторение: вертикално (арки, колони) или хоризонтално (фризове, корнизи и колани). В интериорния дизайн ритъмът може да бъде зададен с помощта на няколко мебели. И още по темата „Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка“ – интересен трик да се наруши ритъма е като се поставят няколко еднакви бели стола и един цветен.  

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Доминант 

Мебели по поръчка - стилна идея

Уют в дома с мебели по поръчка

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Доминантът се превръща във визуален център на композицията. По отношение на доминанта какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка – той задължително трябва да бъде свързан с други елементи в композицията.

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Статика 

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Статиката предполага липсата на извити повърхности и диагонални линии. По отношение на нея какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка – тази композиция в интериора се основава на преобладаването на хоризонтални елементи, като тежки дълбоки дивани и ниски шкафове.  

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Динамика 

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Елементите на движението се поставят в стая, в която се събират шумни компании. По отношение на динамиката какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка – използват се елементи с ясни геометрични форми и асиметрична подредба.

Професионален дизайнер на мебели по поръчка от ИИКО

Допитайте се до професионален дизайнер на мебели по поръчка!

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Натрупването на много различни неща в дадена стая подтиска на подсъзнателно ниво.

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: В просторна стая без ненужни неща човек много по-добре релаксира.

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Трябва много внимание при избора на интериор!

Какво е важно да се знае при среща с професионален дизайнер на мебели по поръчка: Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл.

Полезни връзки:

КАКВО Е ВАЖНО ДА СЕ ЗНАЕ ПРИ СРЕЩА С ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИЗАЙНЕР НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА: ПРАВИЛА НА КОМПОЗИЦИЯТА ПРИ ПРОЕКТИРАНЕ НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА

КАКВО Е ВАЖНО ДА СЕ ЗНАЕ ПРИ СРЕЩА С ПРОФЕСИОНАЛЕН ДИЗАЙНЕР НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА: КАК ПРАВИЛНО ДА СЕ ИЗГРАДИ СТАЯ

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.