ИНТЕРЕСНИ ДИЗАЙНЕРСКИ РЕШЕНИЯ ЗА МОДЕРНА СПАЛНЯ – IIKO DESIGN

Всеки с повече пари може да си купи най-скъпите и луксозни мебели и уреди. Но трябва стил и остроумие, за да измислиш нещо оригинално, като следващите няколко идеи.

Спалнята е мястото за почивка, за отпускане и презареждане, за това е важно и какъв ще бъде нейният интериор. Това може да се окаже трудна задача.

Тя е мястото, което обикновено превръщаме в “светая светих” на ежедневието си, нашето лично светилище, мястото, в което се уединяваме, когато искаме да се изолираме от външния свят и то не само, за да си наваксаме така необходимите почивка и сън. Спалнята е идеалното място за развихряне на всякакви фантазии – и в буквалния, и в преносния смисъл! Когато човек блажено се излежава сутрин, замаян от хубавите сънища, които са го споходили през нощта или пък вечер, когато най-после се отдава на заслужена почивка, е най-склонен да мечтае и рисува в съзнанието си фантастични сюжети!

Самата спалня като помещение може да бъде обект на проява на различни интериорни фантазии, които да предадат повече уют и романтика в атмосферата.

Една от най- хубавата  и предпочитана  стая във всеки дом това е  спалнята, всеки иска неговата спалня да е уютна и уникална  сама по себе си. За всеки това е мястото, където може да си почине след дългия работен ден. Спалнята е първото и последното нещо, което виждаме всеки ден, тя е нашето интимно царство, лично пространство, в което прекарваме една трета от живота си и е наше убежище , в което във всеки един момент може да избягаме и да си починем. Въпреки това днешните спални са станали мултифункционални.

Когато жилището е по-малко, спалнята също трябва да е по-малка, но първо трябва да обърнем внимание  на пространството, с което разполагаме и най-вече на стила, който искаме за нашата спалня.

Те трябва да съвпадат с вашия стил и характер, най- важното нещо това е  леглото, то трябва да е удобно и да е съобразено с размера на спалнята към него задължително трябва да има гардероб, нощни шкафчета, скрин, ракла, тоалетка и аксесоари за сън.

Мебелите за стаята може да са в по-тъмни нюанси, за да се откроява фона на стаята, хубаво е всички мебели да бъдат в един цвят, за да не се развали стила, който искаме да има нашата спалня. Но и контрастиращите цветове също не са за пренебрегване. На черното контрастират и си допадат светли нюанси.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.