В IIKO проектираме и изработваме стилни кухни, съобразени с пространството във вашият дом. Вашата кухня може да стане уникат с помощта на богатия ни каталог от възможни материали и цветове за изпълнението им. Качеството на използваните материали ни дава право да гарантираме за нашите артикули. Нашите разнообразни проекти на кухни отговорят на високите изисквания на всички клиенти

Предложенията ни за дизайнерски кухни са чудесен  пример за това. Всички варианти са просторни, функционални, красиви и дават възможност чрез вашия избор да изразите персонален стил.

Кухните IIKO могат да са с различни цветове наситени с тъмни или преобладаващи светли тонове.

Дизайнерските кухни в по-тъмни цветове са по-близо до класическия стил на обзавеждане. Запазената традиция носи сигурност и стабилност в “сърцето на дома”.

Кухните в по-светли цветове носят повече жизнерадост и палаво настроение. При тях преобладава разнообразие от някои по-пъстри акценти.

Благородният камък за плотове придава финес и лукс на изпълнението.

Което и предложение да изберете, то ще удовлетвори и най-взискателните ви желания с перфектното си изпълнение. Важното при разговорите с нашите дизайнери да успеете да предадете вашите желания. Ако тази комуникация се осъществи можете да бъдете сигурни, че мебелите монтирани във вашият дом ще удовлетворят и най-интимните ви желания.

За да бъде кухнята максимално функционална и удобна важно е да знаете, че трябва да планирате кухнята си така, че да се движите свободно между хладилника, мивката и печката. Това ще улесни много работата и движенията в кухнята.

Права кухня

Този тип кухня обикновено се използва в малки помещения. Разпределението концентрира всички уреди и работни зони в една права линия.

Този вид кухня е чудесно решение за по-малки пространства. Всичко се намира само на една ръка разстояние. Много популярно кухненско разпределение, което може да се приложи в почти всеки дом. Лесно може да се допълни в последствие с кухненски остров или подвижна работна маса, което може да открои лесно визуално кухненския кът от основната жилищна площ.

Г-образна кухня

Кухненското обзавеждане се разполага на две съседни стени, като обикновено, хладилникът и фурната са в двата противоположни края, а мивката е в центъра на събитията. Кухнята с Г-образна форма осигурява достатъчно пространство, за семейства, които обичате да имат гости.

Този вид кухня е много адаптивна кухненска форма за всякакви помещения. Подходяща е и за малки пространства, тъй като може да бъде доста функционална.

Едната страна на кухнята може да служи като разделителна стена в по-големи помещения. Перфектна форма за добавяне на кухненска маса или остров в центъра.

Добро решение за помещения с преход от кухня към трапезария.

П – образна кухня

Когато пространството позволява, П-образната кухня е отличен избор. В това ще ви уверят както специалисти, така и немалко потребители. Причината е, че работата, в така организиран кът, е максимално оптимизирана. Всичко е на една ръка разстояние, а излишните движения са сведени до минимум.

От гледна точка на обзавеждането, собствениците избират П-образен кухненски модул, който позволява практично разпределение на отделните зони в помещението.

Впечатление прави, че тук правилото за работния триъгълник е спазено изцяло и зоните за миене, готвене и съхранение са на една ръка разстояние от всеки ъгъл на помещението.

Цвета на кухнята е тъмно дървесен, което на фона на светлият плот и белите уреди създава усещането за елегантност.

В следващата разработка белите кухненски шкафове от горният ред създават илюзията, че се намираме в по-просторна стая, а иноксовите уреди внасят блясък в дизайна.

За да се допълни иначе семплия облик на помещението, дизайнерите са поставили светли кухненски плотове, които освен невероятно удобни, са и изключително лесни за почистване. Долният ред с цвят бордо създава елегантност на интериора.

На следващият „3D ренд“ червеният цвят създава повече предизвикателство, като вкарва известна доза емоционалност в дизайна на обзавеждането. И тук плота е светъл и контрастира на червените вратички на шкафовете.

В тази разработка дизайнерите са се спрели на по-агресивният червен цвят, защото помещението е по-голямо и позволява тази волност.

Въпреки че П-кухните са по-добри по отношение на организираността, тези с Г-образна форма ще продължат да имат голямо приложение в немалко домове.

Комбинацията между бяло, червено и черно може да се каже, че класика в жанра.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.