Домът, в който сме родени, е нашата съдба. Ако перифразираме: домът е там, където сме се родили и майка ни ни е прегърнала за първи път…!

Казват, че домът определя нашата съдба и първоначално майките ни вземат в ръцете си и написват съдбата ни, а после ние порастваме и я следваме.

Майката винаги е била обект на преклонение и възторг от страна на велики творци на словото и четката. Образът на майката пулсира с топлотата на присъствието си в творбите на стотици именити поети, писатели, художници и композитори. Тя е изворът на живота, тя е пулсът на любовта, тя е силата и мъдростта на съзиданието.

Да поемеш най-красивата роля в живота си – тази на майка – е велико преживяване за всяка една жена. Една нова емоция – обогатяваща душевността; даряваща с безброй красиви и възхитителни качества. Всеотдайност, отговорност, самодисциплина, кураж, вяра, смелост са само една малка част от тях.

Майчинството учи, че детето не е притежание, то е висш дар и велика възможност жената да отдаде от съществото си най-доброто, на което е способна и на което я е научил животът и да стане пряк свидетел и участник в духовното усъвършенстване на едно ново човече.

За това ние от ИИКО полагаме особено старание изследвайки душевността на майките създаваме детски стаи обградени с много любов, защото домът, в който сме родени, е нашата съдба, но съдбата ранява, а любовта спасява.

Детската стая е много специално място. Там едно дете прохожда, расте, играе и учи, развихря фантазията си, мечтае и създава своя собствен свят. В какви личности ще се превърнат децата ни зависи от спокойствието, уюта и любовта, която е около тях, от заложеното в тях, но и от онова, което ние като родители им даваме.

Ние от ИИКО създавайки детски стаи, започваме да мечтаем смело и да използваме своето въображение. Всеки родител знае, че за едно дете, дори и обикновена спалня може да се превърне в джунгла, замък, лекарски кабинет, или нещо по средата. Одеялото става пещера, един стол се превръща в планина – въображението е безгранично! Но тези забавни детски стаи отиват още по-далеч към насърчаване на творчеството.

Ако търсите вдъхновение за уникална детска стая за децата, дадените по-надолу иновативни примери ще ви харесат.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.