Да се грижиш за деца е сладко бреме, въпреки всички отговорности за родителите, които трябва да носят към бъдещето на собствените си наследници. Децата са самостоятелни личности и абсолютно и безрезервно трябва да се съобразяваме с това!

Когато си родител на две деца, независимо дали са от един и същ пол, дори с неголяма възрастова разлика, в един момент на преден план излиза въпросът – как да изглежда тяхната детска стая?

Как да се раздели пространството така, че и двете деца да са доволни и всяко да си има свое кътче? Отговор на всички тези въпроси успешно са намерили дизайнерите от студио IIKO DESIGN, автори на проекта, който представяме.

Дизайнерите на компанията откровено споделят „Много обичаме да проектираме детски стаи, защото това ни позволява да освободим въображението си и да създадем красив, полезен и хармоничен интериорен дизайн, който да радва, както децата, така и родителите“.

Този интериорен проект е на детска стая, която е част от апартамент в София. Клиентите ни са младо семейство. Основното изискване за стаята бе освен две легла да има и работно място с възможно най-много шкафове.

Стените и тавана са бели. Резултата, който се получи е свежа, розова и функционална детска стая за момиченца, с много места за съхранение и достатъчно пространство за игри. Стая в която всичко е подредено наистина перфектно.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.