ДЕТСКА СТАЯ И ДА ОТКРИЕМ ДЕТСКОТО В НАС

„КОГАТО СИ НА КРЪСТОПЪТ И НЕ ЗНАЕШ КОЙ ПЪТ ДА ИЗБЕРЕШ,
ПОПИТАЙ ДЕТЕТО В СЕБЕ СИ! ТО ЩЕ ТИ ПОМОГНЕ!!!“

„Децата са мъдростта, която ни казва,
че можем да обичаме света сърдечно,
чисто и невинно. ОБЩУВАНЕТО с деца
е искрена среща със свободата на мисълта
и светлия порив на въображението,
даряваща всеки нов момент от живота ми
с радост и вдъхновение.“
/Деян Пенчев/

ДИЗАЙН НА ДЕТСКИ СТАИ ОТ IIKO DESIGN

Детската стая е нещо повече от място за пакости, игри и сън. Тя има няколко функционални зони: трябва да е място за игра, учене, отдих и спокойствие. Различните мебели и форми имат различен ефект върху средата и върху личността. Цветовете влияят изключително много на настроението и на поведението на детето.

Интериорният дизайн е комплексна система, където проектирането на пространство, светлината, материалите, цветовете и мебелите си влияят взаимно. Дизайнерът като иноватор на форми и функции е същевременно и тълкувател, и предвестник на нови естетически посоки и съвременни функционални потребности. Той е отговорен за своя продукт, който взаимодейства физически и емоционално с потребителя.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.