ИИКО е дългогодишен лидер на българската мебелната сцена, където иновация и дизайн се преплитат, за да създадат перфектната хармония.

В основата на всяко нещо, разбира се, стои поне една ключова фигура с ясни концепции, идеи и визия за развитие. В този случаи семената посяват Светозар и Надя, които реализират проект след проект, превръщащ компанията “ИИКО” в лидер сред модерните българските мебелни производители. Концепцията им се основава на качествена работа, залагаща на първоначалните ценности и научно-изследователски дейности, които да създадат по-качествена стока за нарастващите желания на нашите клиенти.

Твърдо преследвайки заложените бизнес цели, постепенно “ИИКО” се разраства за да се превърне днес във водещ лидер на мебелния пазар, отличавайки се с производството на български мебели от най-висок клас.

Мебели по поръчка 1

Мебели по поръчка в ИИКО – най-висок клас

Концепции: Постоянство, ясни цели и смелост за нови предизвикателства, това може би е най-точната обосновка за същността на ИИКО. Внимателно планиране за постигане на конкретни резултати, непрекъснатото инвестиране, както в научноизследователската, така и в технологичната сфера, отвежда ИИКО на челно място в областта на домашната и офис мебелировка. Оптимизиране на процесите, усъвършенстване на детайлите, акцентиране на коректността в бизнес отношенията стоят в основата на бизнес концепцията и представляват идеалният подход, на който компанията залага, постигайки оптимални резултати и покорявайки нови върхове.

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ВСЕКИ ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ 

Изборът на мебели по поръчка има значителни предимства пред това да купувате готови мебели от магазина. Създаването на индивидуален проект за мебели и производството на самите части всъщност е един цялостен процес, от който можете да извлечете редица ползи.  

ЕТО КАКВИ:

Оригинален стил 

На първо място, един индивидуален проект за мебели ще ви гарантира уникален стил на обзавеждане. Това ще са мебели, измислени и изработени специално за вас, така че да пасват съвършено на стила на помещението, както и на вашия личен вкус. При работа по индивидуален проект за мебели те могат да имат неповторим дизайн, който ще присъства само във вашия дом.

Практичност 

Дори да предположим, че масовото производство е по-евтино (което невинаги е така), в дългосрочен план един индивидуален проект за мебели е много по-добър избор. Поръчковите мебели могат да се изработят от избран от вас материал, да имат нестандартни размери, които позволяват оптимизиране на пространството, както и специфични места за съхранение на вещи, които да използвате в ежедневието си.  

Високо качество  

Един от основните проблеми на масовото производство е, че в него рядко се използват истински добри материали и покрития. Но когато имате индивидуален проект за мебели, те могат да бъдат изработени с наистина високо качество. Така не само домът ви ще изглежда още по-добре, но и инвестицията ви ще бъде далеч по-смислена

Персонализирани детайли 

Малките детайли като крачета, дръжки, декорации често са от решаващо значение за цялостната визия. Когато имате индивидуален проект за мебели, той ще бъде изпипан до последния елемент – не само като идея, но и като изработка. Освен това нашите дизайнери могат да ви дадат съвет коя е наистина подходящата комбинация от материали, цветове и форми. Така ще бъдете сигурни, че в новото ви обзавеждане няма да има нито един дразнещ сантиметър.

Сбъдване на желания  

Да имате индивидуален проект за мебели означава да сбъднете мечтите си за перфектен дом или офис – така можете да обзаведете без проблем дом или офис, като сте сигурни, че има всичко необходимо, че то пасва съвършено на мястото си и изглежда точно както ви харесва, без компромиси. Това е наистина лесно: в ИИКО имате на разположение професионални дизайнери, които ще ви помогнат да видите мечтите си, претворени в реалност. Ще можете лесно да поискате промени в своя индивидуален проект за мебели, преди да пристъпим към изпълнението му, и това ще ви спести доста разходи и главоболия по обзавеждането. Освен това гарантираме, че мебелите ще изглеждат точно така, както сте ги пожелали.

ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА В ИИКО

“ИИКО” е производител на качествени мебели по поръчка. Компанията предлага широк спектър от разнообразни и внимателно подбрани материали, цветове и покрития. Специалните техники за обработка гарантират високо качество и безупречни резултати, които могат да задоволят своевременно и напълно нуждите на всеки един клиент. Нещо повече освен качество, ИИКО предлага продукти, които са благоприятни за околната среда, което превръща компанията в истински лидер на пазара за дизайнерски мебели.

Ако сме предизвикали интереса Ви, ако търсите истинското качество на разумни цени, не се колебайте да се свържете с екипа ни от професионалисти или да ни посетите на място в нашия офис в гр. София, ул. Перник №121 /ъгъла с бул. Стамболийски/ или се обадете на националният ни телефон 0700 20 028. Заложете на стилното и модерното!

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ВСЕКИ ИНДИВИДУАЛЕН ПРОЕКТ?

ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛИ ПО ПОРЪЧКА В ИИКО

Мебели по поръчка 2

Мебели по поръчка – стилни и модерни

Мебели по поръчка 3

Мебели по поръчка за всяко помещение от вашия дом или офис

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.