БОРИСОВ И МВР КОГА ЩЕ СПРАТ ТЕРОРА ПО УЛИЦИТЕ – 2 МИЛИОНА ГРАЖДАНИ ПО-МАЛКО ПРАВА ЛИ ИМАТ ОТ 200? И ЗАЩО С НАШИТЕ ДАНЪЦИ СЕ ЧИСТЯТ ВСЯКА НОЩ ПОМИИТЕ ИМ, ВМЕСТО ДА СЕ РЕМОНТИРАТ УЧИЛИЩА

Автор :Ивайло Атанасов

Банди от безделници и тълпи от розови жълтопаветници тероризират столицата на една европейска държава. Тълпи от крякащи нехранимайковци запушват кръстовища. Диви орди викат под прозорците на нормалните хора.

София под блокада заради кефа на шепа лентяи, надъхвани от неколцина провалени политици и един пилот-любовчия. Лика-прилика. В пълен обем. Декласирани елементи на обществото.

Начело с:

Г-н Борисов, има ли власт в тази държава, има ли кой да въздава законите?

Спирането на метрото и запушването на кръстовищата са незаконни акции. Защо тези хора не са в ареста?

2 милиона граждани и гости на европейската ни столица по-малко права ли имат от 200 на парада с гей елементи?

Докога ще позволявате на тези непрокопсаници да си веят байраците? Докога МВР ще стои в кордон, с жилетки с някакъв смешен надпис „Антиконфликт“? Докога тези, които са призвани да следят за спазването на закона, ще са само странични и статични наблюдатели?

Край тях, пред тях, до тях – бият, чупят, хвърлят, псуват. И няма арести. Няма нищо.

Плешив тулуп в Бургас изпраска полицай. Няма проблеми, ще го пуснем. И го пуснаха.

Четирима хулигани пробват да влязат в бившия Партиен дом с щурм. Мятат шишета и камъни по полицаите. Няма проблеми, ще ги пуснем под гаранция. И ги пуснаха.

Пиянде с лозунг, седнало по средата на натоварено кръстовище. Вместо да бъде изметено на мига – почваме да му се молим като на свети Илия.

Защото:

И накрая даже и си плащаме – с нашите данъци след всяка вечер се чистят помиите на лумпените из софийските улици, вместо да се строят детски градини и да се ремонтират училища. Защо властта решава, че сме съгласни така да харчи държавните пари?

Г-н Борисов, докога? Един читав министър на вътрешните работи ще има за 30 години и ти ще го махнеш, защото спазва закона! А не му е ли е това работата – да спазва закона?! Ако няма да се спазват вече законите в тази държава при вашето управление, кажете – и ние можем да не плащаме данъци и да не го спазваме!

Голяма логика. Желязна. Неразбираема. Политкоректна обаче.

И безчинствата из София продължават. Всеки ден.

Всеки ден всеки прави каквото си иска. Един му е кеф да запуши кръстовище, друг да натиска копчета в метрото, друг някой си – да мята боя и шишета.

Абсолютна вакханалия на безнаказаността. Да не се чудите като почнат и мнозинството от нормалните граждани утре по примера на тези. Защото на всички им писна малцинството да тероризира мнозинството заради вашата политкоректност.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.