РАДЕВ, КОРНЕЛИЯ, МАЯ И РАДА ДЪЛБОКАТА СПЛЕТНИЧАТ

„Ревизоро си купи фабрика на 8 септември“, четем прокоби в разни психодесни и психолеви издания.

Правителството падало, коалицията гаснела, сушата щяла да му изпие силиците, народът се вдигал на протести, идвал Радев, идвал Слави, идвала Корнелия – в краен случай Мая, о-йе!

Най-актуалното социологическо изследване на „Барометър“ обаче вещае друго. ГЕРБ убедително води на БСП с над 7%. ВМРО са трети заедно с ДПС с по 11%. Прословутата и неродена „партия“ на чака-рака месията от Учиндол не влиза в парламента – крета на опашката с Христо Ивановото ДеБъ с около 3%.

А уж минала пролет кънчовците му даваха над 30% – гръмовен резултат, дежавю на Царя, категорична първа позиция…

Това е положението, такава е реалността. Радев, Корнелия, Мая, соросоидите, ченгетата и медийните им ментета сплетничат. Рада Дълбоката пише доноси срещу България в Брюксел. А Бойко си работи и…пак печели.

ГЕРБ ОТВЯВА БСП, АКО ИЗБОРИТЕ СА ДНЕС – ПАРТИЯТА НА БОРИСОВ ВОДИ С 35,5 % СРЕЩУ 28,2% ЗА БСП. ТРИФОНОВ КРЕТА С ДЕБЪ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА

ГЕРБ е първа политическа сила, ако изборите са днес и няма конкуренция сред партиите. Това сочат горещите данни на „Барометър“ от ново проучване. В парламента със сигурност попадат четири формации.

Преизчислените данни от заявилите, че ще гласуват показват, че водеща политическа сила остава ГЕРБ с 35,5% подкрепа, следвани на отчетлив интервал от БСП с 28,2%. Третата позиция е оспорвана от ДПС и „Обединени патриоти“ с по 11% одобрение.

Евентуалната партия на Слави Трифонов крета на опашката и остава под чертата за парламентарна представеност, подкрепена от 3,6% от анкетираните, а Демократична България може да разчита на 3,2%.

Значителен и леко нарастващ в сравнение с месец е делът на негласуващите – 41,9%.

След края на еуфорията от коледните и новогодишни празници „Барометър България“ проведе телефонно проучване на удовлетвореността на българите от икономическото състояние – на страната и тяхното лично – и електоралните им нагласи.

Преобладаващата част от респондентите оценяват положително икономическата обстановка в страната, макар че не биха се отказали от увеличение на личните си приходи. Позитивната оценка за развитието на България намира отражение и върху политическите им пристрастия и стабилната подкрепа към управляващата коалиция.

Доволни ли сте от икономическото развитие на България?

В първите седмици на новата година „Барометър България“ поиска оценката на анкетираните за икономическото развитие на страната. Усилията на управляващите за финансова стабилност в страната явно не остават незабелязани, като 54,3% от респондентите са доволни от икономическия климат и възможности в България. На противоположно мнение са 35,7%, според които икономическата ситуация в България е негативна, а 10% не могат да преценят.

Удовлетворени ли сте от личните си доходи?

Традиционно при проучвания българите са недоволни от личната си финансова ситуация или смятат, че би могла да бъде и по-добра. И при сегашното ни проучване удовлетворени от собствените си доходи са 34,7%, а 59,7% ги оценяват като недостатъчни. Относително малък е делът на анкетираните, които нямат мнение или им е трудно да преценят позицията си по този въпрос – 5,6%.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.