ИИКО е една от водещите компании в България за интериорен дизайн и цялостно обзавеждане. Тя е основана през 1993 г. с цел да посрещне повишеното търсене на услуги от този вид, породено от постоянно нарастващия интерес към пазара на българските недвижими имоти и големия брой новопостроени и закупени апартаменти и къщи в България.

Компанията се разрасна бързо и към настоящия момент разполага с два „дизайн центъра“ – в центъра на София – ул. Перник №121 /ъгъла с бул. Стамболийски/ и кв. Военна рампа – ул. проф. Иван Георгов №14А.    

Апартамент в полите на Витоша – представяне

В настоящото представяне на вече произведени и монтирани мебели ви показваме цялостното обзавеждане на апартамент в полите на Витоша на наш клиент.

Това, което сме ви показали на снимката по-долу, е част от спалнята на съответния апартамент в полите на Витоша.

Апартамент в полите на Витоша 1

Апартамент в полите на Витоша – цялостно обзавеждане 

Апартамент в полите на Витоша – оптимално съчетание

От следващите снимки на избрания апартамент в полите на Витоша е видно, че за кухнята, спалнята и коридора дизайнерите на компанията са се съобразили с дизайна на вратите. Също така е показана и една мащабна библиотека, монтирана в хола на обзаведения апартамент в полите на Витоша.

Апартамент в полите на Витоша 2

Апартамент в полите на Витоша – идея за обзавеждане на хол 

Апартамент в полите на Витоша – хармония и комфорт

Във въпросния апартамент в полите на Витоша следват кухнята, спалнята и коридора.

Както вече споменахме, дизайнът на кухненските шкафове и тези в коридора следват вида на вратите в елегантния апартамент в полите на Витоша, което създава усещането за общност на композицията. Спазването на тази симбиоза между елементите на строителството и мебелировката в съответния апартамент в полите на Витоша доказват технологичните възможности на ИИКО.

Не е все едно коя компания ще произведе и монтира вашите мебели по поръчка, защото не всички могат да ви предоставят желаните качество и цена. При избора на фирма, която да обзаведе вашия дом или офис, трябва много да внимавате, тъй като на пазара е пълно с комерсиални и неможещи компании, които с лекота ще ви вземат парите, а след това започва ходене по мъките.

Не си го причинявайте, защото не го заслужавате – ние сме до вас и гарантираме качество и коректност, както и личи от представения по-горе апартамент в полите на Витоша …!

Апартамент в полите на Витоша 3

Елегантен дизайн на апартамент в полите на Витоша 

Полезни връзки:

Апартамент в полите на Витоша – представяне

Апартамент в полите на Витоша – оптимално съчетание

Апартамент в полите на Витоша – хармония и комфорт

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.