ИИКО е една от водещите компании в България за интериорен дизайн и цялостно обзавеждане. Тя е основана през 1993 г. с цел да посрещне повишеното търсене на услуги от този вид, породено от постоянно нарастващия интерес към пазара на българските недвижими имоти и големия брой новопостроени и закупени апартаменти и къщи в България.

Компанията се разрасна бързо и към настоящия момент разполага с два „дизайн центъра“ – в центъра на София – ул. Перник №121 /ъгъла с бул. Стамболийски/ и кв. Военна рампа – ул. проф. Иван Георгов №14А.

В настоящото представяне на вече произведени и монтирани мебели ви показваме цялостното обзавеждане на апартамент на наш клиент.

Това което сме ви показали на снимката по-долу е част от спалнята.

От следващите снимки, е видно, че за кухнята, спалнята и коридора дизайнерите на компанията са се съобразили с дизайна на вратите в апартамента. Също така е показана и една мащабна библиотека монтирана в хола.

Следват последователно: кухнята, спалнята и коридора.

Видно е, както вече споменахме, дизайна на кухненските шкафове и тези в коридора следват вида на вратите в апартамента, което създава усещането за общност на композицията. Спазването на тази симбиоза между елементите на строителството и мебелировката доказват технологичните възможности на ИИКО.

Не е все едно коя компания ще произведе и монтира вашите мебели. Защото от това зависи дали фирмата производител ще може да изпълни всичките ви желания с необходимото качество и разбира се с прилична цена. Мебелите от внос могат и да са с качеството на ИИКО, но монтажа да не е такъв какъвто трябва, а да не говорим за цената. И да не дава Бог да се наложи някаква доработка. При избора на фирма, която да обзаведе вашият дом или офис трябва много да внимавате, защото на пазара е пълно с комерсиални и не можещи компании, които с лекота ще ви вземат парите, а след това започва ходене по мъките.

Не си го причинявайте, защото не го заслужавате – ние сме до вас и гарантираме качество и коректност…!

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.