АНТОН ТОДОРОВ ПОКАЗА ШОКИРАЩО ПРИЗНАНИЕ НА РЕШЕТНИКОВ ЗА РУМЕН РАДЕВ И КОРНЕЛИЯ НИНОВА – ПРЕЗИДЕНТЪТ СЪС ЗАДАЧА ДА ИЗВАДИ БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО И ЕС (ВИДЕО)

Автор:ПИК

„Поради множество настоявания от приятели във фейса да публикувам скандалното и разобличаващо Радев и БСП интервю с ген. Решетников отпреди четири години пред телевизията на олигарха Константин Малофеев Царьград ТВ“. Това съобщи преди минути политологът Антон Тодоров и публикува и видео, от което са видни шокиращите признания на бившия шеф в КГБ.

Малофеев и Решетников от 2019 г. имат десетгодишна забрана да посещават България. Във видеото генералът признава, че Радев трябва да работи за излизането на България от НАТО и ЕС, както и да прочисти проевропейския елит на България.

„Решетников добавя, че въпросът за излизането на България от НАТО ще се появи на парламентарните избори: „Питах при срещата ни Корнелия Нинова няма ли да издигнат лозунга за превръщането на България в неутрална страна, а тя ми каза- „ОЩЕ Е РАНО“.

Нека обясня нещо много просто. В природата понякога има дихотомични ситуации, ситуации свързани с еднозначен избор или отхвърляне. Това, което се случва в България е такава ситуация. За какво става дума?

Творението Мунчо на д-р Франкенщайн от Москва (ген. Решетников) работи натрапчиво, арогантно, без да се крие за московците и техните интереси. Приятелят на нашите врагове е наш враг – без значение как ще представи предателството си.

Извод № 1 – поради това всеки, който съучаства съзнателно или не в плановете на Мунчо, творението Решетниково, работи против българския национален интерес и за руския такъв.

Извод № 2 – Мунчо, творението Решетниково, ще състави служебно правителство, ако се стигне до падане на правителството и предсрочни избори. Вече установихме ясно, еднозначно и без съмнение, че Мунчо работи за московските интереси. Съставянето на служебното правителство на Мучно, творението Решетниково, ще се извърши там, в Кремъл. В това нямайте никакво съмнение. Ще бъде нещо като правителството на Кимон Георгиев на 9 септември 1944 г. Всеки, които волю или неволю съучаства в това работи срещу българските национални интереси и за московските такива.

Извод № 3 – Наблюдавайте кои са партиите, политиците, журналистите, публичните лица, които застават зад руския национален интерес. Тези производни на московците направиха изключителната грешка да се обозначат, да се открият, да напишат на една табела с големи букви „Ние работим за руските национални интереси“. Няма никакво значение на какви се правят. Единствено значение има какви са последиците от действията им. А последиците биха били само в една посока – Мунчо, творението на д-р Франкенщайн Решетников, да получи цялата власт в ръцете си, за да изпълни задачите, които неговият водещ офицер от СВР на Руската федерация му постави.

Това е дихотомията, изборът между две позиции и никой от нас не може да остане безучастен. Както и никой, който е заел позиция на едната или другата страна, няма да може да се скрие и след време да прави ревизия на позицията си.

Ние, българите-патриоти, срещу националните предатели, слугуващи на руските интереси.

Иного не дано!“, пише още Тодоров.

Това е блогът на Мебелна къща ИИКО. Ние ви предлагаме проектиране и изработване на мебели по поръчка, интериорен дизайн и голямо разнообразие от материали за мебели. Потърсете ни, за да Ви помогнем да реализирате Вашите идеи за обзавеждане на дома или офиса на тел. 0700 20 028 или имейл ltd@iiko-bg.com.